Search & select til markedets bedste pris uden at gå på kompromis med kvalitet og service

EasySearch udfører search & select til fast lav pris. Processerne er maksimalt digitaliserede og begrænset til det væsentligste i at finde den rette kandidat mest effektivt. Individuelle personlige erfaringer fra over 100 rekrutteringer sikrer kvalitetet i udvælgelsen af de rigtige kandidater. Derfor kan vi tilbyde rekruttering til en af markedets laveste grundpriser. Prisen dækker jobfunktioner med lønniveau op til 50.000 kr. månedligt. Vi kan også finde specialister og rekruttere executive stillinger mod et forholdsmæssigt tillæg.

5 gode grunde til at samarbejde med EasySearch:

  1. Faste lave priser
  2. Både Search & Select er inkluderet
  3. Erfarne rekrutteringskonsulenter med stor ledelseserfaring
  4. Search via omfattende personlige netværk samt LinkedIn og Jobindex
  5. EasySearch tager sig af hele rekrutteringsprocessen for dig, så du kan fokusere på at vælge mellem en lille håndfuld kvalificerede topkandidater

EasySearch gennemfører en effektiv og grundig search & selection proces.

Erfarne konsulenter med stort netværk sørger for, at du nogle få uger efter dit brief på opgaven kan få 2-3 topkandidater til personligt interview. Du sparer alt det mellemliggende arbejde med gennemlæsning af ansøgninger, search i netværk, opsøgende kontakter til potentielle kandidater, telefon interviews, face to face interviews og tilbagemeldinger til ansøgerne. Ved at lade os stå for search & selection processen sparer du tid og penge. Desuden får du et langt mere interessant kandidat felt i kraft af vort opsøgende arbejde.

Søgeprocessen:

Vi anvender sociale medier, jobbaser og jobopslag til at finde de rette kandidater. Ligesom vi søger i vores eget omfattende netværk af egnede kandidater. Vi udarbejder jobprofil og jobannonce. Annoncering på jobbaser og sociale medier kan tilkøbes efter behov. Du får en bruttoliste på 8-10 kandidater, hvoraf vi interviewer 3-5 kandidater inden du præsenteres for vores endelige forslag. Vi tager referencer inden ansættelse og anbefaler altid at vi gennemfører en DISC personprofil analyse inden endeligt valg af kandidat foretages.

EasySearch har også mulighed for at tilbyde interim management, vikar service og try & hire løsninger. Se vores priser.

EasySearch ApS
Naverland 2, 5. sal
DK-2600 Glostrup

Mail: info@easysearch.dk
Tel. 42 78 42 78

CVR-nr. 38 63 37 91

EasySearch udfører rekruttering til fast lav pris. Vi har fokus på at finde profiler inden for digital marketing og webtjenester. Vi har et stort netværk af kvalificerede kandidater inden for digital markedsføring, e-commerce, design, udvikling og salg, som vi kan aktivere for at finde frem til de helt rigtige kandidater. Processerne er maksimalt digitaliserede og effektiviserede. Det sikrer dig en lav pris og sparer dig tid.