Priser rekruttering

Pris REKRUTTERING

Tilvalg

Pris rekruttering – vilkår og betingelser

Opstartshonorar på 50% af basis fee samt annonceringsomkostninger indbetales samtidigt med at rekrutteringsopgaven påbegyndes. Sluthonoraret forfalder først når kandidaten har underskrevet ansættelseskontrakten.

Sluthonoraret forfalder dog også, såfremt virksomheden vælger at ansætte sin egen kandidat, eller såfremt virksomheden 3 måneder fra opgavens påbegyndelse endnu ikke har ansat nogen af de kandidater EasySearch har præsenteret, og de præsenterede kandidater i øvrigt har levet op til kandidatprofilen.

No cure No pay

Såfremt der tilvælges No cure No pay, så skal der alene betales 5.000 kr. i opstartsomkostninger samt annonceringsomkostninger, såfremt virksomheden ikke ansætter en medarbejder i løbet af ansættelsesprocessen.

3 måneders garanti

Ved tilvalg af 3 måneders garanti vil EasySearch uden beregning finde en ny kandidat, såfremt kandidaten forlader stillingen inden for de første 3 måneder.

Ansættelse af flere kandidater

Såfremt virksomheden inden for 12 måneder vælger at ansætte flere af de kandidater, som EasySearch har præsenteret, forfalder en ekstra betaling på 50 % af basispris per ansættelse.

Tidsplan og budget

Rekrutteringsprocessen tager typisk omkring 2 måneder fra opstart til afslutning. Vi arbejder løbende med search under annonceringsperioden og interviewer typisk de mest oplagte kandidater løbende, således at kunden kan forvente at have sin bruttoliste klar indenfor 2-4 uger. Forløbet tilpasses kundens behov og aftales individuelt. Som arbejdsmarkedet er for tiden anbefaler vi at agere hurtigt og fleksibelt for at afgøre om gode kandidater skal tilbydes et job. Læs mere om vores rekrutteringsproces.

EasySearch ApS
Naverland 2, 5. sal
DK-2600 Glostrup

Mail: info@easysearch.dk
Tel. 42 78 42 78

CVR-nr. 38 63 37 91

EasySearch udfører rekruttering til fast lav pris. Vi har fokus på at finde profiler inden for digital marketing og webtjenester. Vi har et stort netværk af kvalificerede kandidater inden for digital markedsføring, e-commerce, design, udvikling og salg, som vi kan aktivere for at finde frem til de helt rigtige kandidater. Processerne er maksimalt digitaliserede og effektiviserede. Det sikrer dig en lav pris og sparer dig tid.