EasySearch er et nyt rekrutteringsbureau bygget på digitale medier og systemer

5 gode grunde til at samarbejde med EasySearch:

  1. Faste lave priser
  2. Både Search & Selection er inkluderet
  3. Erfarne rekrutteringskonsulenter med stor ledelseserfaring, som har gennemført over 100 rekrutteringer som ledere i det private erhvervsliv
  4. Search via omfattende personlige netværk samt LinkedIn og Jobindex
  5. EasySearch tager sig af hele rekrutteringsprocessen og al administration for dig, så du kan fokusere på det vigtige valg mellem en lille håndfuld kvalificerede topkandidater

EasySearch har etableret et nyt effektivt rekrutteringskoncept.

Få adgang til vores konsulenters store netværk og effektive search & selection processer til markedets laveste priser. Processen drives af konsulenter med speciale i rekruttering indenfor ledelse, salg, marketing, økonomi og logistik. På basis af stor erfaring, forretningsforståelse og omfattende netværk kan vi hjælpe dig med at udarbejde den rigtige jobprofil. Med en kombination af search & selection finder vi de helt rigtige kandidater til din virksomhed.

Mange virksomheder sidder fast i gamle rekrutteringskulturer og begrænser deres søgning til kandidater, som aktivt søger jobs og er tilgængelige. Da 35% af arbejdsstyrken ikke holder sig orienteret omkring jobopslag og ikke aktivt vil søge et nyt job, går virksomhederne glip af et stort potentiale. Med en rekruttering hos EasySearch inkluderes proaktiv headhunting efter talenter. 

Vores effektive arbejdsproces sikrer dig en fast lav pris på opgaven. Vores koncept er baseret på høj volumen, stort aktivt netværk og strømlinede, standardiserede processer, som sparer os og dig tid samt derved muliggør en attraktiv lav pris. Således kan du med fordel anvende os til det ellers tidskrævende og vanskelige arbejde, som det ofte er at skaffe de rigtige kandidater til jobbet. Med EasySearch kan du derfor fokusere på dine egne kerneydelser, spare tid og penge og få bedre kandidater.

EasySearch er et nyt rekrutteringsbureau, som dækker hele landet. Vi er i fuld gang med at etablere lokale teams af researchere og rekrutteringskonsulenter, som hver især dækker deres distrikt med udgangspunkt i egne lokale forretningsnetværk.

EasySearch
Stolelyngen 14
DK-3450 Allerød

Mail: info@easysearch.dk
Tel. 42 78 42 78

CVR-nr. 21 31 40 80

EasySearch udfører rekruttering til fast lav pris. Vi har fokus på at finde de rigtige profiler til enhver stillingsprofil. Vi supplerer search med et stort netværk af kvalificerede kandidater. Processerne er maksimalt digitaliserede og effektiviserede. Det sikrer dig en lav pris og en effektiv proces.