Person Profil Analyse - som giver dig klar besked

Person Profil Analyse & Team analyse

Det kan være svært at vælge blandt mange gode kandidater. Med en Thomas Person Profil Analyse hjælper vi dig til at stille de    rette spørgsmål og træffe det rette valg. På bare 8 minutter får du en nøjagtig indsigt i din kandidats foretrukne arbejdsadfærd.

Brug teammodul til at oprette en ideel team profil. Match med den aktuelle team profil og få information om teamets styrker og svagheder og brug denne viden til at skabe det perfekte team. 

5 gode grunde til at anvende Thomas Person Profil Analyse:
  1. Rekruttering af de rette personer i rette jobs
  2. Forbedre kommunikationen
  3. Motivere og engagere dine medarbejdere
  4. Identificere udviklingsområder
  5. Styre performance i organisationen

EasySearch er certificeret i anvendelse af Thomas Internationals Person Profil Analyse (PPA). Vi har anvendt analysen i mere end 20 år. Thomas adfærdsanalyser har gennem mange år været blandt erhvervslivets foretrukne værktøjer til person profil analyse. 

Pris:

Vi sørger for at kandidaten bliver testet. Du får en skriftlig rapport og en kvalificeret gennemgang. Prisen er kun 5.000 kr. ekskl. moms. Ved køb af flere analyser i forbindelse med samme rekruttering er prisen 3.500 kr. per analyse.

Proces:

På blot 8 minutter giver personprofilanalysen en nøjagtig indsigt i en persons foretrukne arbejdsadfærd og besvarer spørgsmål som f.eks.: Hvad er vedkommendes styrker og begrænsninger? Hvordan kommunikerer han/hun? Er personen en selvstarter? Hvad motiverer? Personprofilanalysen er en DISC analyse, som måler en persons adfærd på 4 parametre: D = Dominans, I = Indflydelse, S =Stabilitet og C = Compliance (tilpasningsdygtighed). Læs mere herom på testudbyderens eget website.

Eksempel:

Hvis du skal ansætte en sælger – uanset om det er en hunter eller en farmer – så er personprofilen helt afgørende for at få succes i jobbet. Analyse af personprofil data fra 150.000 sælgere underbygger, at højt D og højt I er samt lavt S og lavt C er kendetegnende for sælgere som overperformer. Se mere. 

Hvorfor:

EasySearch udfører rekruttering med både search & select. Vi sørger for alt arbejde fra job- og kandidat profil er afstemt frem til, at du får præsenteret en håndfuld kompetente kandidater. Selvom vi selvfølgelig gør vort arbejde grundigt. Så anbefaler vi, at du lader os foretage en person profil analyse af topkandidaterne, inden du vælger mellem de kvalificerede ansøgere. Dels kan det hjælpe til at foretage det sidste svære valg, og dels kan analysen efterfølgende benyttes som ledelsesværktøj. 

EasySearch
Stolelyngen 14
DK-3450 Allerød

Mail: info@easysearch.dk
Tel. 42 78 42 78

CVR-nr. 21 31 40 80

EasySearch udfører rekruttering til fast lav pris. Vi har fokus på at finde de rigtige profiler til enhver stillingsprofil. Vi supplerer search med et stort netværk af kvalificerede kandidater. Processerne er maksimalt digitaliserede og effektiviserede. Det sikrer dig en lav pris og en effektiv proces.