Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner. EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection. Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

.NET-systemudvikler til A-Data

Dygtig .NET/C# udvikler, som vil være med til at udvikle systemer til sundhedsvæsene i et Microsoft udviklingsmiljø. Design og implementering af brugergrænseflader og backend. Minimum 6 års erfaring med Visual Studio, Windows forms og objektorienteret softwareudvikling i .NET/C# og en haj til SQL.

System- og udviklingsansvarlig Århus

Du skal have erfaring med drift og udvikling i tæt samarbejde med stakeholders og serviceprovidere. PLSP er en ny spændende organisation, der forestår udvikling og drift af landsdækkende IT-systemer til sundhedssektoren og sikrer, at der kun bliver et kontaktpunkt til den primære sundhedssektor.

Distriktschef kabler (Jylland/Fyn)

Har du lyst til at opdyrke og udvikle salg af kabler til el-installatører, entreprenører og industrikunder i Jylland og på Fyn? Stærk salgsprofil med erfaring fra el- eller kabelbranchen søges til JMV Cables A/S. Vi giver dig frihed under ansvar og al den opbakning, du har brug for.

Bliv optaget i vor CV emnebank

Vi får løbende nye spændende stillinger ind – primært inden for digitale stillinger, men også mange andre typer jobs. Såfremt du er interesseret i at blive kontaktet, når noget relevant inden for dit område kommer ind, så læg dit CV ind i vor CV emnebank. Vi gemmer registrerede CV’er i 6 måneder.

Channel Development Manager

Channel Development Manager søges til førende Microsoft Distributør til forretningsudvikling og rekruttering af nye partnere. Vores klient er en af Microsofts største internationale partnere inden for Microsoft Dynamics og Microsoft Cloud produkter.

Projekt- og applikationsansvarlig

PLSP A/S i Århus søger en stærk administrativ kandidat, som er god til at koordinere udviklingsprojekter og afstemme løsninger indenfor sundheds IT med stakeholders og service providere. Du får ansvar for udvikling, support og projektstyring i tæt samarbejde med underleverandører og brugere.
Søg ledige job hos os fordi…
  1. EasySearch består af et mindre team, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware