Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner. EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection. Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

Softwareudvikler ingeniørvirksomhed

Vi tilbyder en spændende og varieret dagligdag med både udvikling, innovation, afprøvning, deployment og 2’nd level support. Du får en stor grad af fleksibilitet og selvstændighed i tilrettelæggelsen af dit arbejde, hvor du får ansvar for at gennemføre egne projekter i samspil med teamet omkring dig. Dagligdagen består i udvikling og afprøvning af nye ideer.

Director of Programmatic

Dept søger en Director of Programmatic (Display & Video) til sit kontor i København. Du skal have gode skills inden for Display og Video annoncering (DV 360), programmatic, god forretningsforståelse og ambitioner om at skabe gode resultater med Paid Media. Hvis du har det rette potentiale vil du kunne blive team lead og director for området Display & Video.

Laborant - GMP og QC erfaring

For Particle Analytical søger vi en laborant eller laboratorietekniker med interesse for teknik og kvalitetsstyring. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være: Udførelse af analyser efter GMP, metodeudvikling, validering og kvalificering af apparater.  Opgaveporteføljen er bred, og du vil få mulighed for at arbejde med mange forskellige teknikker.

Bliv optaget i vor CV emnebank

Vi får løbende nye spændende stillinger ind – primært inden for digitale stillinger, men også mange andre typer jobs inden for økonomi, marketing og salg. Såfremt du er interesseret i at blive kontaktet, når noget relevant inden for dit område kommer ind, så læg dit CV ind i vor CV emnebank. Vi gemmer registrerede CV’er i 6 måneder. Følg også selv med her på siden.

SAS Data Warehouse udviklere

Rejsekort & Rejseplan A/S søger to nye Data Warehouse udviklere. Data bruges både i operationel produktion og til analyser samt videregives til trafikvirksomhederne. Du bliver en del af Rejsedatas team og arbejder sammen med syv Data Warehouse udviklere, tre BI udviklere, en driftsansvarlig, samt en ErhvervsPhD.

QC kemiker

Er du stærk i analyser og kvalitetsstyring, og har du kendskab til partikelkarakterisering? Du vil få mulighed for at arbejde med mange forskellige teknikker. Du skal bistå med at vælge de rigtige analyser til et givent problem og være bindeled mellem salg og produktion. Du vil blive involveret i analyser, rapporter, metodeudvikling, analyseteknikker mm.
Søg ledige job hos os fordi…
  1. EasySearch består af et mindre team, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware