Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner. EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection. Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

Paid Search Consultant

Paid Search Consultant med 1-2 års bureau erfaring søges til Dept. Du vil komme til at arbejde med Google Ads, herunder udbygning af Paid Search-kampagner, -strategier og -roadmaps for større internationale kunder inden for bl.a. ecommerce, fashion, travel og software. Mulighed for at arbejde fra andre europæiske Dept-kontorer.

Driftsansvarlig datawarehouse

Vil du stå for drift af datawarehouse herunder koordination og planlægning? Rejsekort & Rejseplan A/S søger en driftsansvarlig. Vi er datawarehouse for den kollektive trafik. Et selvstændigt job med det daglige ansvar for produktionsplanlægningen, hvor du samarbejder med vores datawarehouse udviklere.

Digital Account Advisor

Vil du være en del af Krak Media Group i mediehuset Eniro? Dine primære opgaver bliver opsøgende salg til nye erhvervskunder ud fra kvalificerede leads. Krak tilbyder online markedsføringsprodukter såsom Google Adwords, Display bannere på tværs af sites i Danmark, SEO, Facebook og Instagram. Du opbygger og vedligeholder din egen portefølje.

Bliv optaget i vor CV emnebank

Vi får løbende nye spændende stillinger ind – primært inden for digitale stillinger, men også mange andre typer jobs inden for økonomi, marketing og salg. Såfremt du er interesseret i at blive kontaktet, når noget relevant inden for dit område kommer ind, så læg dit CV ind i vor CV emnebank. Vi gemmer registrerede CV’er i 6 måneder. Følg også selv med her på siden.

Senior Projektleder - BMS

Projektleder søges til Honeywell med ansvar for ledelse af mellemstore og store anlægsprojekter, herunder ledelse af projektteknikere og underentreprenører. Opgaverne omfatter forecasting, planlægning, økonomi og fuldt P&L ansvar for projekterne. Projektlederen refererer til den landeansvarlige projektchef. Ansættelse snarest muligt.

KAM - Mediebureauer

Som Key Account Manager får du ansvar for salg af RTB (Real Time Bidding) & Display Solution salg for Danmarks største netværk indenfor Display Annoncering. Det er din primære opgave at forøge omsætningen fra de enkelte mediebureauer. Kunderne er kendte, men der skal arbejdes med mersalg hos de enkelte mediebureauer og opbygges relationer.
Søg ledige job hos os fordi…
  1. EasySearch består af et mindre team, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware