Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner. EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection. Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

Full Stack Developer (SaaS)

.NET/C# udvikler med gode SQL kompetencer. Scifeon leverer en udviklingsplatform, som bruges til at bygge specialtilpassede workflow- og datahåndteringssystemer til bioteknologisk forskning og laboratoriearbejde. Opgaverne består i fx platformsudvikling, SDK, databaser, DevOps og kundespecifikke løsninger.

Senior Paid Search Specialist

Udvikling og implementering af Paid Search strategier for vores internationale e-commerce kunder med hjælp fra Digital Strategy Director og Paid Search Lead. Ansvar for den daglige kontakt med dine kunder og i samarbejde med junior specialister udføre det relevante arbejde på dine kunders konti. Min. 1-2 års erfaring.

International Key Account Manager

BtB Key Account Manager med stærk teknisk baggrund søges til at udvikle det europæiske marked for patenteret dansk udviklet strømforsyning til LED lysarmaturer. Du skal åbne dørene og udvikle salget til større og mindre europæiske lampeproducenter. 5 års succesrig salgserfaring med tekniske produkter.

Finance Manager/Controller

Ansvar for selskabets regnskaber og koordination af arbejdet med økonomiafdelingens øvrige medarbejdere. Vigtigste opgave at understøtte forretningen med fremadskuende økonomistyring og være sparringspartner for ledergruppen. Hands-on deltagelse i de daglige opgaver. Ca. ½ times kørsel fra hovedstadsområdet.

IT-koordinator (Rejseplanen)

Ansvar for fejlhåndtering på Rejseplanens app og website samt prismotor til Rejsekorts systemer. Mindre vedligeholdelses opgaver hos eksterne leverandører. Opdatering af prismotor med data fra Rejsekort. IT teknisk uddannelse på min. Bachelor niveau gerne suppleret med ITIL kendskab og erfaring med softwareudvikling.

IT manager (drift og service)

Skal du være Rejseplanens nye IT Manager med ansvar for drift og service? Du får det daglige ansvar for den samlede drift, hvor du samarbejder med vores eksterne drifts leverandører, så vi har en sikker og optimal serverdrift. Serverparken består af en blanding af dedikerede og virtuelle servere i et Unix/Linux miljø.

Bliv optaget i vor CV emnebank

Vi får løbende nye spændende stillinger ind – primært inden for digitale stillinger, men også mange andre typer jobs inden for økonomi, marketing og salg. Såfremt du er interesseret i at blive kontaktet, når noget relevant inden for dit område kommer ind, så læg dit CV ind i vor CV emnebank. Vi gemmer registrerede CV’er i 6 måneder. Følg også selv med her på siden.

Fullstack Softwareudvikler

Dygtig softwareudvikler, som forstår sig godt på operativsystemer, søges til videreudvikling af virksomhedens egenudviklede Mobile Device Management løsning. Praktisk kendskab til Windows, Apple (iOS / MacOS) og Android udvikling. Erfaring med C#, Objective-C / Swift og Java programmering. Gazelle virksomhed med kontor i Køge. 

Key Account Manager (B2B)

KAM som kan åbne dørene og udvikle salget af dansk udviklet System Management software til store og mellemstore danske virksomheder direkte og i samarbejde med partnere. Du har min. 5 års succesrig erfaring inden for IT/teknisk B2B salg af software løsninger fx SaaS. Erfaring med device management eller Windows deployment er et plus.
Søg ledige job hos os fordi…
  1. EasySearch består af et mindre team, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware