Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har i øjeblikket fokus på stillinger inden for digital marketing, telemarketing, databehandling, software udvikling og data security for virksomheder i Københavnsområdet.

Senior Developer (Clojure and JBoss)

As Senior developer, you will be writing code, which powers backend services, including the editor. That means that the job contains both front- and backend. Most of the frontend code is either generated by Clojure or written in Javascript/Clojurescript. To be successful you need to be comfortable working in both spaces.

Senior Full-Stack Developer

Full Stack Developer med min. 6 års erfaring i webudvikling. Udvikling af dashboard og enduser frontend. Bliv del af succesrigt startup eventyr. Greenfield project til huse i Copenhagen Fintech Lab. Du skal være flydende i HTML5, JavaScript og CSS3 og have godt kendskab til React, Angular, VueJs og Node.js.

IT sikkerhedskonsulent

IT-sikkerhedskonsulent med forretningsforståelse for softwareløsninger og sikkerhedsstandarder søges til Draware A/S. Du skal afdække behov, præsentere løsninger og stå for presale til firmaets enterprise kunder i Danmark og øvrige Norden. Draware har 22 års erfaring og over 800 kunder.

Senior SEO / Head of SEO

Få ansvaret for SEO afdelingen i ATAK A/S. Vær firmaets ansigt i medierne omkring Online Reputation Management og nyt om SEO. Du brænder for dit felt og har en naturlig interesse i at være på forkant med den seneste udvikling. Selvstændig stilling, hvor du selv vælger arbejdsmetoder.

Telemarketing sælgeres søges

God fast løn. Provision af alt salg uden limit. Kunder som selv har ønsket at blive ringet op. Tilfredse kunder, som er lettede og taknemmelige, når salget er lukket. Unikt produkt. Du skal være moden og tillidsvækkende og god til at lukke salget. Kontor i Albertslund.

System Developer C#/.Net solutions

Dygtig og ambitiøs C#/.Net udvikler søges til Zylinc, som er en succesrig dansk vækst virksomhed med international succes. Zylincs løsninger anvendes i mere end 20 lande af mere end 2 mio. brugere. Ansvar for moduler, nyudvikling, tilpasning og vedligeholdelse.

EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Stifterne har tilsammen over 40 års ledelseserfaring og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vort første EasySearch team blev dannet 1. juni 2017.

Vi arbejder både med search & selection. Så er du på udkig efter nye spændende udfordringer er du meget velkommen til at sende os dit CV og anmode om optagelse i vor emnebank.

Søger du efter ledige job så se vores åbne positioner nedenfor.

Søg ledige job hos os fordi…

  1. EasySearch består af en række små regionalt dækkende teams, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware