Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner. EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection. Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

Maskiningeniør måleudstyr

Vil du anvende dine kreative evner indenfor mekanisk design og konstruktion til at udvikle måleudstyr i verdensklasse? Greenwood Engineering A/S er en innovativ international virksomhed, som udvikler og producerer højt specialiseret måleudstyr til primært vej- og jernbanesektoren. Solid Works erfaring.

BMS Partner Channel Manager

For Honeywell`s Building Management Systems organization in Denmark we are currently seeking a Partner Channel Manager, who would be responsible for the sales of Partner Channel Software solutions and value directly to the sales team and Honeywell`s customers across the whole Nordic Region.

International Key Account Manager

BtB Key Account Manager med stærk teknisk baggrund søges til at udvikle det europæiske marked for patenteret dansk udviklet strømforsyning til LED lysarmaturer. Du skal åbne dørene og udvikle salget til europæiske lampeproducenter. 5 års succesrig salgserfaring med tekniske produkter.

Paid Media konsulent

Dept søger en Paid Media konsulent med stærk forretningsforståelse. Du skal have lyst og evner til at opnå gode resultater med Paid Media og gode kompetencer inden for Display, Social Media og YouTube annoncering. Du skal tale flydende dansk og engelsk og have minimum 1-2 års erfaring med selvstændig drift og optimering af paid media kampagner.

Deployment konsulent

Deployment konsulent til voksende softwarevirksomhed i Køge. Du vil stå for implementering af mobile device management software og afholdelse af workshops hos kunder over hele landet. Du er præsentabel og kan kommunikere godt med kunder. Du skal have god forretningsforståelse og have øje for mersalgsmuligheder hos vores kunder. 

Key Account Manager (B2B)

KAM som kan åbne dørene og udvikle salget af dansk udviklet System Management software til store og mellemstore danske virksomheder direkte og i samarbejde med partnere. Du har min. 5 års succesrig erfaring inden for IT/teknisk B2B salg af software løsninger fx SaaS. Erfaring med device management eller Windows deployment er et plus.

Bliv optaget i vor CV emnebank

Vi får løbende nye spændende stillinger ind – primært inden for digitale stillinger, men også mange andre typer jobs inden for økonomi, marketing og salg. Såfremt du er interesseret i at blive kontaktet, når noget relevant inden for dit område kommer ind, så læg dit CV ind i vor CV emnebank. Vi gemmer registrerede CV’er i 6 måneder. Følg også selv med her på siden.

Laborant med GMP og QC erfaring

Er du stærk i analyser og kvalitetsstyring, og har du lyst til at blive blandt de allerbedste inden for partikelkarakterisering? Particle Analytical søger en laborant eller laboratorietekniker med interesse for teknik og kvalitetsstyring. Particle Analytical er en højt specialiseret virksomhed i vækst, og vi søger en dygtig medarbejder til deres analyselaboratorium.

Key Account Manager (B2B)

KAM som kan åbne dørene og udvikle salget af dansk udviklet System Management software til store og mellemstore danske virksomheder direkte og i samarbejde med partnere. Du har min. 5 års succesrig erfaring inden for IT/teknisk B2B salg af software løsninger fx SaaS. Erfaring med device management eller Windows deployment er et plus.
Søg ledige job hos os fordi…
  1. EasySearch består af et mindre team, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware