Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner. EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection. Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

Frontend udviklere

PDC søger 2 dygtige frontend udviklere med god forståelse for IT-arkitektur til udvikling af web- og mobilløsninger. Du skal have erfaring med udvikling af React og TypeScript-baserede applikationer. Software firmaet udvikler planlægnings- og optimeringsløsninger til kunder i hele verden inden for bl.a. luftfart, sundhedssektoren og detailhandel.

Senior PPC Consultant

Senior PPC Consultant (mulighed for at steppe op som team lead med ansvar for junior konsulenterne) søges til et af Danmarks førende digitale marketingbureauer. Du har min. 2 års erfaring med Google Ads herunder udbygning af Paid Search-kampagner, -strategier og -roadmaps. Dept er del af international gruppe med i alt 1300 ansatte.

Backend udviklere

Du vil blive en del af det team, der står for software udvikling til dataopsamling fra diverse sensorer såsom lasere, kameraer etc. samt software til processering, analyse og filtrering af opsamlede data. Der skal udvikles interfaces til nye sensortyper, nye databehandlings-algoritmer, kundetilpassede data-eksportmoduler samt vedligehold af disse.
Søg ledige job hos os fordi…
  1. EasySearch består af et mindre team, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware