Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner. EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection. Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

Erfaren frontend udvikler

PDC søger dygtig frontend udvikler med god forståelse for IT-arkitektur til udvikling af webløsninger. Du skal have erfaring med udvikling af React og TypeScript-baserede applikationer. Du kommer til at stå for udvikling af web-frontend løsninger for globalt førende softwarehus inden for slotkoordinering af lufthavne.

Senior PPC Consultant

Senior PPC Consultant søges til et af Danmarks førende digitale marketingbureauer. Du har min. 2 års erfaring med Google Ads herunder udbygning af Paid Search-kampagner, -strategier og -roadmaps. Data, analyse, strategi og forretningsforståelse fører til målbare succesrige resultater. Dept er del af international gruppe med i alt 1300 ansatte.

CV database

Hvis du ikke søger en af vores aktuelle stillinger, men gerne vil optages i vores emnebank, så kan du registrere dit CV i vores database. Registrer dig som kandidat og bliv informeret om kommende potentielle jobs, som matcher din profil. Vi anbefaler under alle omstændigheder, at du også følger med på Linkedin og Facebook, hvor EasySearch deler nye jobopslag.

Søg ledige job hos os fordi…
  1. EasySearch består af et mindre team, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware