Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner. EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection. Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

Drift og udvikling af Linux platform

Gigabit søger en IT-specialist til drift og udvikling af Linux-platform (DevOps) med stærke server og netværk kompetencer til at videreudvikle egne løsninger og integrationer til 3. parts produkter. Du får ansvar for at udvikle, etablere og vedligeholde infrastruktur, værktøjer og miljøer i tæt samarbejde med resten af organisationen. 

Systemkoordinator

Øresundsbroen søger en systemkoordinator til driften af POS med ansvar for et moderne betalingsanlæg. Du har det daglige ansvar for at styre leverandører herunder løbende opfølgning på projekter. Du skal fungere som samarbejdskoordinator for Øresundsbroens samarbejdspartnere i tilsvarende funktioner i Europa.

CRO Specialist

Som CRO-specialist hos vil du tage dig af hele CRO-processen for vores kunder – fra idé til test til analyse. Du visualiserer brugernes behov og rapporterer dem til vores kunder, og du præsenterer komplekse problemer på en klar måde for vores designere og udviklere. Du bruger webanalyse, varmekort, brugeranalyser og andre data til at teste dine ideer.

Frontend udvikler

PDC søger dygtig frontend udvikler med god forståelse for IT-arkitektur til udvikling af web- og mobilløsninger. Du skal have erfaring med udvikling af React og TypeScript-baserede applikationer. Software firmaet udvikler planlægnings- og optimeringsløsninger til kunder i hele verden inden for bl.a. luftfart, sundhedssektoren og detailhandel.

Senior PPC Consultant

Senior PPC Consultant søges til et af Danmarks førende digitale marketingbureauer. Du har min. 2 års erfaring med Google Ads herunder udbygning af Paid Search-kampagner, -strategier og -roadmaps. Data, analyse, strategi og forretningsforståelse fører til målbare succesrige resultater. Dept er del af international gruppe med i alt 1300 ansatte.

Software Craftsman

Du vil blive en del af det team, der står for software udvikling til dataopsamling fra diverse sensorer såsom lasere, kameraer etc. samt software til processering, analyse og filtrering af opsamlede data. Der skal udvikles interfaces til nye sensortyper, nye databehandlings-algoritmer, kundetilpassede data-eksportmoduler samt vedligehold af disse.
Søg ledige job hos os fordi…
  1. EasySearch består af et mindre team, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware