Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner. EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection. Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

SaaS Sales Manager

Du har mindst 5 års succesrig erfaring som salgsleder inden for teknisk B2B salg af software løsninger gerne i form af SaaS løsninger. Du får ansvar for 3 sælgere i dit eget salgsteam, samt budgetterede nyansættelser i takt med at salgsmålene indfries. Du får reference til CEO & Founder og bliver en del af ledergruppen i succesrigt softwarefirma.

IT-systemadministratorer

PDC A/S søger 2 dygtige systemadministratorer til at varetage hosting af egenudviklede SaaS løsninger samt drift af interne IT systemer. PDC anvender mange forskellige IT systemer herunder: MS Windows Server, MS SQL Server, MS Exchange Server, VMware, Oracle og Linux. Software as a Service løsninger hostes både lokalt hos kunder eller på outsourcede servere.

Head of E-commerce

E-commerce manager med kommerciel forståelse og den digitale værktøjskasse i orden søges til medtech virksomhed i Lyngby. Stort marketingbudget og selvstændigt ansvar for underleverandører. Fokus på at skabe vækst og ROI.  Firmaet har oplevet vækst gennem flere år og har potentiale til at udbygge sin globale markedsposition markant.

Frontend Software ingeniører

Scifeon er blevet del af større internationalt projekt med stort antal nye kunder og har brug for flere nye medarbejdere. Vi mangler 2 skarpe frontend udviklere. til videreudvikling af Life Science SaaS produkt. Du skal være super stærk til HTML/CSS og TypeScript og have erfaring med at udvikle komplekse web-applikationer bygget i et single-page applikation framework.

SAS Data Warehouse udvikler

Rejsekort & Rejseplan A/S søger en ny Data Warehouse udvikler. Afdelingen Rejsedata er Data Warehouse for den kollektive trafik, og her indlæser vi data fra rejsekortsystemet og bearbejder data. Data bruges både i operationel produktion og til analyser samt videregives til trafikvirksomhederne. Data Warehouse teamet løser en lang række projekt- og driftsopgaver.

Lageransvarlig - medtech

Selvstændig lageransvarlig til DanaMedic i Lyngby – mindre producent af medicinsk udstyr – søges. Du får et hands-on job med ansvar for varemodtagelse og -kontrol, pakning og forsendelser, produktionsstyring, registreringer i C5 mm. sammen med en lagermedarbejder med reference til dig. Lageret består af 100 pallereoler samt diverse plukreoler..
Søg ledige job hos os fordi…
  1. EasySearch består af et mindre team, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware