Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner.

EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection.

Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

Produktansvarlig Rejseplanen

Produktansvaret for Rejseplanens prisberegner. Ansvaret omfatter alle digitale kanaler, høj datakvalitet- og stabilitet i motoren, der prisberegner, og den tekniske integration via API til trafikvirksomhedernes salgssystemer. Al udvikling og drift er outsourcet, så du har også ansvaret for leverandørstyringen.

Web & App Koordinator

Ansvar for at drive udviklingsprojekter, optimeringer og fejlretninger af Rejseplanens app og website i tæt samarbejde med produkt manager og udviklingsleverandører. Afstemme behov for ændringer og koordinere opgaveløsning. God digital forståelse og evne til at kravspecificere, koordinere, teste og følge op.

IT Drifts Manager

Ansvarlig for server driften af Rejseplanen og specialist på vores realtidssystemer. I tæt samarbejde med eksterne drifts leverandører sikres optimal serverdrift. Procesansvar for at udviklingsprojekter overdrages effektivt til driften. Ansvar for realtidssystemer og integration til trafikvirksomhedernes systemer.

Økonomimedarbejder (total ansvar)

På vegne af større dansk virksomhed i Kolding søges en selvstændig all-round regnskabsmedarbejder med fuldt regnskabsansvar for op til flere driftsselskaber. Spændende udfordringer, masser af sparring og gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Kreativ grafiker offline & online

Mindre grafisk designbureau på Kultorvet søger designuddannet grafiker til layout og typografering af foldere og rapporter, kreative Illustrationer, billedbehandling, design ud fra designmanual og logodesign for store og mellemstore danske virksomheder.

System Developer C#/.Net solutions

Dygtig og ambitiøs C#/.Net udvikler søges til Zylinc, som er en succesrig dansk vækst virksomhed med international succes. Zylincs løsninger anvendes i mere end 20 lande af mere end 2 mio. brugere. Ansvar for moduler, nyudvikling, tilpasning og vedligeholdelse.

Forretningsorienteret driftschef (G4S)

Du får ansvaret for den danske afdeling for installation af større BtB løsninger. Personaleledelse for 4 mellemledere og 100 montører. Super spændende job i verdens største sikkerhedsfirma. Du skal have god forretningsforståelse og fokus på hele leverancekæden.

Senior Full-Stack Developer

Full Stack Developer med min. 6 års erfaring i webudvikling. Udvikling af dashboard og enduser frontend. Bliv del af succesrigt startup eventyr. Greenfield project til huse i Copenhagen Fintech Lab. Du skal være flydende i HTML5, JavaScript og CSS3 og have godt kendskab til React, Angular, VueJs og Node.js.

Applikationskonsulent (fsb)

Application Manager søges for en række applikationer, herunder dokumenthåndterings-system og opgavestyringssystem. Du får ejerskab og ansvar for udvikling, test og support af udvalgte applikationer og samarbejder tæt med underleverandører og diverse interessenter i forretningen.
Søg ledige job hos os fordi…
  1. EasySearch består af en mindre teams, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware