Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner. EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection. Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

Erfaren frontend udvikler

PDC søger dygtig frontend udvikler med god forståelse for IT-arkitektur til udvikling af webløsninger. Du skal have erfaring med udvikling af React og TypeScript-baserede applikationer. Du kommer til at stå for udvikling af web-frontend løsninger for globalt førende softwarehus inden for slotkoordinering af lufthavne.

Erfaren softwareudvikler

Selvstændigt og alsidigt job for dygtig software udvikler. Greenwood, dansk ingeniørfirma med verdensledende teknologi indenfor målinger, søger erfaren udvikler. Du skal gerne kende .NET platformen (C#/F#) og have arbejdet i agile software development teams. Erfaring med large dataset løsninger, struktur og algoritmer samt forståelse for cloud-baseret arkitektur.

Teknisk IT-supporter

Vil du arbejde med komplekse og udfordrende support- og deployment opgaver i et internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel? Vi søger en teknisk supporter med flair for at arbejde med komplekse IT-systemer. Du har en uddannelse som datamatiker eller anden IT-teknisk uddannelse. Du vil indgå i teknisk support team på 7 mand.

Account manager - recycling af IT

3stepIT oplever en forrygende vækst både globalt og i Danmark, og søger derfor endnu en ambitiøs og selvstændig Account Manager til deres REstepIT afdeling. REstepIT-teamet har ansvaret for køb og håndtering af virksomheders udtjente IT-udstyr. Hovedopgave er at drive salget sammen med forhandlere/partnere.

Inside Sales Specialist

Udviklende salgskoordinator job i bæredygtig IT virksomhed. Du arbejder tæt sammen med eksternt salg om at betjene partnere og kunder. Du bliver ankeret og vidensbanken i salg og sikrer med din gode opfølgning høj kundetilfredshed. Over for partnerne indarbejder du 3stepIT´s Life Cycle Management koncept i deres løsningsforslag.

Indkøber (elektronik)

Indkøber med erfaring med elektronik komponenter søges. Du vil skulle håndtere kontraktforhandlinger, kapacitetsplanlægning samt bidrage til optimering af indkøbsstrategi- og processer. Firmaet tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industri og infrastruktur inden for kraft, tele- og vindmarkedet.

Søg ledige job hos os fordi…
  1. EasySearch består af et mindre team, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware