Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner. EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection. Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

Backend developer til Billy

Dygtig backend developer som er stærk i Node.js, REST API og PHP søges.  Firmaet er i vækst og skal bruge flere udviklere den kommende team. God mulighed for at være med til at sætte sit præg på processer og kultur. Cloudbaseret regnskabsprogram. Central placering i København.

Operativ Sales Manager outsourcing

Candidator kommer til Danmark. Vil du stå i spidsen for opbygning af markedsposition i Danmark inden for IT-drift, telefoni og outsourcing? Candidator er blandt de førende selskaber i Sverige. Du har mindst 5 års succesrig erfaring inden for salg af IT og outsourcing ydelser.

Software Udvikler måleudstyr

Vi søger 2 super dygtige software udviklere til innovative projekter inden for software engineering. Stor fleksibilitet og selvstændighed i jobet. Innovativ og international dansk ingeniørvirksomhed, som udvikler og producerer højt specialiseret måleudstyr til vej- og jernbanesektoren.

Produktansvarlig Prisberegner

Produktansvar for Rejseplanens prisberegner. Ansvaret omfatter alle digitale kanaler, høj datakvalitet- og stabilitet i motoren, der prisberegner, og den tekniske integration via API til trafikvirksomhedernes salgssystemer. Al udvikling og drift er outsourcet. Du har ansvaret for leverandørstyringen.

.NET Udvikler til reklamebureau

Minimum 2 års erfaring som software udvikler. Brænder for C# / .NET og gode kompetencer i Javascript og HTML5. Selvstændigt job med nyudvikling, optimering og vedligeholdelse af system til fremstilling af tilbudsaviser. Frihed under ansvar og stor fleksibilitet med gode muligheder for at sætte eget præg på jobbet.

IT Drifts Manager

Ansvarlig for server driften af Rejseplanen og specialist på vores realtidssystemer. I tæt samarbejde med eksterne drifts leverandører sikres optimal serverdrift. Procesansvar for at udviklingsprojekter overdrages effektivt til driften. Ansvar for realtidssystemer og integration til trafikvirksomhedernes systemer.

.NET-systemudvikler til A-Data

Dygtig .NET/C# udvikler, som vil være med til at udvikle systemer til sundhedsvæsene i et Microsoft udviklingsmiljø. Design og implementering af brugergrænseflader og backend. Minimum 6 års erfaring med Visual Studio, Windows forms og objektorienteret softwareudvikling i .NET/C# og en haj til SQL.

Java Junior Udvikler (Karslunde)

Talentfuld Java udvikler som vil læres op i  nye udviklingssprog som Clojure og JBoss søges til mindre startup, som har udviklet super hurtigt og fleksibelt E-commerce CMS. Opgaverne er at skrive kode til backend services herunder editor. Erfaring er ikke påkrævet, men et godt hoved og motivation til at lære og udvikle sig er afgørende.

Paid Search Specialist

Google AdWords medarbejder med stærk forretningsforståelse. Spændende mulighed i et af de stærkeste (datadrevne, analytiske og forretningsmindede) bureauer i Danmark. QuantAds er nu en del af et af Europas førende digitale marketing bureauer, Dept. 2 års erfaring med Goog Adwords og økonomisk uddannelse.

Bliv optaget i vor CV emnebank

Vi får løbende nye spændende stillinger ind – primært inden for digitale stillinger, men også mange andre typer jobs. Såfremt du er interesseret i at blive kontaktet, når noget relevant inden for dit område kommer ind, så læg dit CV ind i vor CV emnebank. Vi gemmer registrerede CV’er i 6 måneder.

Senior Full-Stack Developer

Full Stack Developer med min. 6 års erfaring i webudvikling. Udvikling af dashboard og enduser frontend. Bliv del af succesrigt startup eventyr. Greenfield project til huse i Copenhagen Fintech Lab. Du skal være flydende i HTML5, JavaScript og CSS3. Godt kendskab til React, Angular, VueJs og Node.js.

Applikationskonsulent (fsb)

Application Manager søges for en række applikationer, herunder dokumenthåndterings-system og opgavestyringssystem. Du får ejerskab og ansvar for udvikling, test og support af udvalgte applikationer og samarbejder tæt med underleverandører og diverse interessenter i forretningen.
Søg ledige job hos os fordi…
  1. EasySearch består af en mindre teams, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware