Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner. EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection. Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

Test Automation Specialist

PDC A/S søger kvalitetsbevidst programmør til udvikling af automatiske test og testværktøjer til vores vagtplanlægnings­systemer. Du har nu muligheden for at blive en del af et innovativt softwarefirma, der er førende indenfor planlægnings- og optimeringsløsninger i bl.a. sundhedssektoren, ambulancetjenester og den private sektor.

Advanced Field Service Engineer

We have an opportunity for an Advanced Field Service Engineer to join Honeywell Process Solution (HPS) organization in Vallensbæk Strand! You will be responsible for installing, maintaining, and configuring Honeywell Industrial Automation & Control- and SCADA systems in the energy, chemical, pharma, and manufacturing markets.

Optagelse i CV kandidatbank

Hvis du ikke søger en af vores aktuelle stillinger, men gerne vil optages i vores emnebank, så kan du registrere dit CV i vores database her. Sørg dog også altid for at følge med på vores Linkedin og Facebook profil, hvor ledige stillinger opslås. Vi opbevarer dine data 6 måneder frem jf. vores GDPR policy, som du kan læse mere om nederst på siden.

Søg ledige job hos os fordi…

  1. EasySearch består af et mindre team, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware