Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner. EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection. Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

Softwareudvikler ingeniørvirksomhed

Vi tilbyder en spændende og varieret dagligdag med både udvikling, innovation, afprøvning, deployment og 2’nd level support. Du får en stor grad af fleksibilitet og selvstændighed i tilrettelæggelsen af dit arbejde, hvor du får ansvar for at gennemføre egne projekter i samspil med teamet omkring dig. Dagligdagen består i udvikling og afprøvning af nye ideer. 

Senior Display & Video Consultant

Du får ansvar for at udvikle og implementere video og display kampagner for internationale kunder. Kriterierne for at få succes i jobbet er godt kendskab til Display & Video 360 (DV 360) samt Google Marketing Platform (DoubleClick) eller tilsvarende. Det er væsentligt du har en god forretningsforståelse og kan relatere marketing indsats til indtjening.

Farmer - digital marketing

Onmondo A/S søger dygtig salgskonsulent, som har fokus på salg og udvikling af deres kunders digitale platform. Vil du være en del af et veletableret digitalt bureau i Holte og stå for salget af digitale marketing ydelser til deres mange tilfredse kunder?  De tilbyder vækstplaner, webdesign, tekster samt alle former for digitale marketing ydelser.

Bliv optaget i vor CV emnebank

Vi får løbende nye spændende stillinger ind – primært inden for digitale stillinger, men også mange andre typer jobs inden for økonomi, marketing og salg. Såfremt du er interesseret i at blive kontaktet, når noget relevant inden for dit område kommer ind, så læg dit CV ind i vor CV emnebank. Vi gemmer registrerede CV’er i 6 måneder. Følg også selv med her på siden.

SAS Data Warehouse udviklere

Rejsekort & Rejseplan A/S søger to nye Data Warehouse udviklere. Data bruges både i operationel produktion og til analyser samt videregives til trafikvirksomhederne. Du bliver en del af Rejsedatas team og arbejder sammen med syv Data Warehouse udviklere, tre BI udviklere, en driftsansvarlig, samt en ErhvervsPhD.

Client Manager - Dept

I tæt samarbejde med specialister og vores Strategy Director skal du definere arbejdsområder, opstille projektplaner og komme med innovative forslag, som i sidste ende diskuteres med kunden. Du skal oversætte data til en overskuelig og klar historie, som vores kunder kan forholde sig til, sammensætte det rette team og finde den perfekte løsning.
Søg ledige job hos os fordi…
  1. EasySearch består af et mindre team, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware