Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner. EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection. Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

Softwareingeniør - datamanagement

.NET/C# udvikler med gode SQL kompetencer. Scifeon leverer en udviklingsplatform, som bruges til at bygge specialtilpassede workflow- og datahåndteringssystemer til bioteknologisk forskning og laboratoriearbejde. Opgaverne består i platformsudvikling, SDK, databaser, DevOps og kundespecifikke løsninger.

Senior Paid Search Specialist

Udvikling og implementering af Paid Search strategier for et udvalg af vores internationale e-commerce kunder med hjælp fra Digital Strategy Director og Paid Search Director. Ansvar for den daglige kontakt med dine kunder og i samarbejde med junior specialister udføre det relevante arbejde på dine kunders konti.

Distriktschef kabler (Jylland/Fyn)

Har du lyst til at opdyrke og udvikle salg af kabler til el-installatører, entreprenører og industrikunder i Jylland og på Fyn? Stærk salgsprofil med erfaring fra el- eller kabelbranchen søges til JMV Cables A/S. Vi giver dig frihed under ansvar og al den opbakning, du har brug for.

Bliv optaget i vor CV emnebank

Vi får løbende nye spændende stillinger ind – primært inden for digitale stillinger, men også mange andre typer jobs. Såfremt du er interesseret i at blive kontaktet, når noget relevant inden for dit område kommer ind, så læg dit CV ind i vor CV emnebank. Vi gemmer registrerede CV’er i 6 måneder.

Channel Development Manager

Channel Development Manager søges til førende Microsoft Distributør til forretningsudvikling og rekruttering af nye partnere. Vores klient er en af Microsofts største internationale partnere inden for Microsoft Dynamics og Microsoft Cloud produkter.

Sales Manager - Digital Marketing

Bliv en del af et førende digitalt marketingbureau i København og hjælp med at accelerere deres vækst i salget af digitale marketing ydelser. Kunderne er store danske organisationer, især i industrier med stærk eCommerce profil, som fx rejsebranchen, detailhandel, mode eller finans.
Søg ledige job hos os fordi…
  1. EasySearch består af et mindre team, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware