Ledige job - find drømmejobbet

Ledige job

Vi har fokus på at finde digitale profiler til stillinger inden for digital marketing, databehandling, grafisk design, software udvikling og data security for virksomheder på Sjælland. Vi rekrutterer derudover også til mange andre funktioner. EasySearch er et moderne og pragmatisk rekrutteringsbureau. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring fra erhvervslivet og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vi arbejder både med search & selection. Er du på udkig efter nye spændende udfordringer? Tjek de spændende åbne positioner neden for. Og send gerne dit CV til vor emnebank – så kontakter vi dig, når noget relevant dukker op.

Applikationssupporter

PDC A/S søger en applikations- / vagtplanskonsulent med flair for kundeservice. Har du evnen til at forstå og formidle brugen af komplekse IT-løsninger, så har du muligheden for at blive en del af et innovativt softwarefirma, som er førende indenfor planlægnings- og optimeringsløsninger i bl.a. sundhedssektoren, ambulancetjenester og den private sektor.

Erfaren softwareudvikler

Selvstændigt og alsidigt job for dygtig software udvikler. Greenwood, dansk ingeniørfirma med verdensledende teknologi indenfor målinger, søger erfaren udvikler. Du skal gerne kende .NET platformen (C#/F#) og have arbejdet i agile software development teams. Erfaring med large dataset løsninger, struktur og algoritmer samt forståelse for cloud-baseret arkitektur.

Teknisk IT-supporter

Vil du arbejde med komplekse og udfordrende support- og deployment opgaver i et internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel? Vi søger en teknisk supporter med flair for at arbejde med komplekse IT-systemer. Du har en uddannelse som datamatiker eller anden IT-teknisk uddannelse. Du vil indgå i teknisk support team på 7 mand.

Marketing Automation Specialist

Brænder du for at skabe de fedeste kunderejser gennem Marketing Automation? Du kommer til at indgå i vores Marketing Lab, hvis fornemste opgave er at producere og levere digitale ydelser til vores kunder. Du vil samarbejde med kolleger, der har en bred vifte af digitale marketing kompetencer, så vi sikrer, at kunden får den bedste service.

Marketing manager (e-commerce)

Du får ansvar for virksomhedens marketingstrategi og -aktiviteter, herunder leadgenerering, men også branding og nurturing af virksomheden eksisterende kunder. Du skal være med til at udvikle den kommercielle del af forretningen ift. leadgenerering, branding samt binde aktiviteter sammen mellem alle vores teams.

Supply Chain Consultant (WMS)

You will help clients improve operating performance and productivity through supply chain process development and supply chain software solutions from Honeywell Voice Solutions. Working closely with the Regional sales team, the partner and the customer you will identify business opportunities and propose solutions. 

Søg ledige job hos os fordi…
  1. EasySearch består af et mindre team, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  2. Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive CV emnebank
  3. Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  4. En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  5. Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware