Kontakt

København:

Stolelyngen 14
3450 Allerød

Michael Kock

Rekrutteringskonsulent
Bestyrelsesformand

Tel. 42 78 42 78

Mail: mko@easysearch.dk

Michael Kock tager sig af headhunting og research i EasySearch. Michael har været adm. direktør i BASF Coatings, Attraq, Skandiaweb og Orango og har haft ledende stillinger i bl.a. Plus Pack, Blount og Iomega. Hans erfaring dækker mange forskellige brancher herunder IT, kemi, emballage og medico. Udover at arbejde i EasySearch, så arbejder Michael med bestyrelsesarbejde og investeringer i flere mindre startups.

Link til LinkedIn profil

Sjælland:

Kystvejen 340 B
4671 Strøby

Karsten Møller

Rekrutteringskonsulent
Adm. direktør

Tel. 53 35 58 04

Mail: kam@easysearch.dk

Karsten Møller tager sig kundekontakt og kandidat interviews i EasySearch. Karsten har kendskab til alle organisatoriske niveauer i en virksomhed. Han har stor erfaring fra lederstillinger i større internationale virksomheder bl.a. som nordisk salgschef i BASF og salgs- og marketingchef i SONY. Desuden har han haft direktør ansvar i flere mellemstore danske virksomheder som bl.a. adm. direktør for Skagen Design i Europa og Asien, nordisk direktør i Trollbeads og direktør i Hjertecenter Varde. Karsten har også drevet egne virksomheder og har stor erfaring med bestyrelsesarbejde.

Link til LinkedIn profil

Kontakt EasySearch i dag

EasySearch har faste lave priser for rekruttering. Vi sender gerne et konkret tilbud på vores ydelser sammen med vores forretningsbetingelser.

Såfremt du har jævnlige behov for rekruttering og behov for et tættere samarbejde kan vi lave Key Account aftaler, hvor du får en dedikeret seniorkonsulent, tættere dialog og endnu bedre priser.

Såfremt du ønsker et møde med en rekrutteringskonsulent, så arrangerer vi gerne det.