Ledige job - find drømmejobbet

EasySearch er et nystartet rekrutteringsbureau. Stifterne har tilsammen over 40 års ledelseserfaring og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vort første EasySearch team blev dannet 1. juni 2017.

Vi arbejder både med search & selection. Så er du på udkig efter nye spændende udfordringer er du meget velkommen til at sende os dit CV og anmode om optagelse i vor emnebank.

Søger du efter ledige job så se vores åbne positioner nedenfor.

Søg ledige job hos os fordi...

  • EasySearch består af en række små regionalt dækkende teams, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  • Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive emnebank
  • Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  • En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  • Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware

Ledige job

Vi har i øjeblikket fokus på stillinger inden for javascript udvikling, system administration og data security i Københavnsområdet.

Grafiker offline & online produktion

Teknisk velfunderet designer til reklame- og digitalt bureau søges. Du skal arbejde med kreative designoplæg, logo design, webdesign, animation, billedbehandling, produktionsopgaver og færdiggørelse til tryk samt tage dig af virksomhedens eget SoMe og AdWords.

Key Account Manager (design/mode)

Super spændende salgsstilling for helstøbt salgsprofil med interesse for mode og design. Du får ansvaret for det danske salg af et unikt software produkt som støtter marketing og PR-afdelingen i design og modevirksomheder som Ganni, Ole Lynggard m.fl.

JavaScript/TypeScript-udvikler

JavaScript/TypeScript-udvikler søges til spændende dansk softwarehus, PDC A/S. Bliv en del af vidensbaseret kultur med masser af faglige udviklingsmuligheder. Sammen med 140 højtuddannede kollegaer får du gode arbejdsbetingelser og attraktive personale forhold.

Grafiker offline & online produktion

Teknisk velfunderet designer til reklame- og digitalt bureau søges. Du skal arbejde med kreative designoplæg, logo design, webdesign, animation, billedbehandling, produktionsopgaver og færdiggørelse til tryk samt tage dig af virksomhedens eget SoMe og AdWords.

Digital Transformation Executive

Erfaren sales executive/konsulent inden for cloud baserede SaaS løsninger til large enterprise søges. Du skal hjælpe store danske virksomheder med deres digitale transformation i tæt samarbejde med Microsoft og deres IT-partnere. 

Customer Success Manager

Ekspert i Office 365 søges. Din primære opgave bliver at sikre firmaets større kunder succes med Office 365. Du bliver nøgleperson i firmaet og står for workshops, undervisning og udvikling af firmaets support koncepter.

Kontakt os

Væxthuset
Strandesplanaden 110
2665 Vallensbæk Strand

info@easysearch@dk
Tel: +45 42 78 42 78

CVR-nr. 38 63 37 91

Følg os

Profil

EasySearch udfører rekruttering til fast lav pris. Processerne er maksimalt digitaliserede og effektiviserede. Det sikrer dig en lav pris og sparer dig tid. Vores faste priser er baseret på stillinger under executive niveau. Der er et forholdsmæssigt tillæg for højere lønnede stillinger.