Ledige job - find drømmejobbet

EasySearch er et nystartet rekrutteringsbureau. Stifterne har tilsammen over 40 års ledelseserfaring og har rekrutteret medarbejdere til mange forskellige brancher og positioner. Vort første EasySearch team blev dannet 1. juni 2017.

Vi arbejder både med search & selection. Så er du på udkig efter nye spændende udfordringer er du meget velkommen til at sende os dit CV og anmode om optagelse i vor emnebank.

Søger du efter ledige job så se vores åbne positioner nedenfor.

Søg ledige job hos os fordi...

  • EasySearch består af en række små regionalt dækkende teams, som arbejder tæt sammen om at besætte alle ledige job
  • Har du en relevant profil bliver du tilbudt optagelse i vores aktive emnebank
  • Hos os drukner du ikke i mængden, vi tror på at små lokale teams er bedre end en stor central organisation
  • En søgning efter ledige job hos EasySearch kan således let føre til henvendelse om anden relevant opgave på senere tidspunkt
  • Vi arbejder struktureret med besættelse af ledige job og potentielle kandidater i super effektivt rekrutteringssoftware

Ledige job

Vi har i øjeblikket fokus på stillinger inden for implementering af ressource management systemer, javascript udvikling, system administration og data security for virksomheder i Københavnsområdet.

JavaScript/TypeScript-udvikler

JavaScript/TypeScript-udvikler søges til det spændende danske softwarehus, PDC A/S. Bliv en del af vidensbaseret kultur med masser af faglige udviklings-muligheder. Sammen med 140 højtuddannede kollegaer. Gode arbejdsbetingelser og attraktive personale forhold.

DevOps Engineer

DevOps Engineer (systemadministrator) søges til drift af interne systemer og driftsplatform for egne SaaS planlægningsløsninger. Vidensbaseret kultur med masser af faglige udviklingsmuligheder. 140 højtuddannede kollegaer. Attraktive personale forhold.

IT sikkerhedskonsulent

IT-sikkerhedskonsulent med forretningsforståelse for softwareløsninger og sikkerhedsstandarder søges til Draware A/S. Du skal afdække behov, præsentere løsninger og stå for presale til firmaets enterprise kunder i Danmark og øvrige Norden.

Softwareudvikler med fokus på Web

Udvikling af brugergrænseflade til unikke egenudviklede løsninger til sundhedsområdet for A-Data A/S. Visual Studio, ASP.NET, HTML5, Java og .NET/C# erfaring. Hele processen fra arkitektur til test af færdigt produkt. Grundigt oplæringsforløb.

Salgschef for telemarketing team

Erfaren salgschef med proven track record inden for resultatskabende salgsledelse søges til succesrigt vækstfirma. Du skal opbygge og udvikle team af 10 modne telemarketing sælgere. Kun salg til varme kvalificerede leads – meget tilfredse kunder.

IT-teknisk konsulent

Vi søger 2-3 IT-konsulenter til implementering af Ressource Management Software for Prolog Development Center A/S. Spændende udfordringer i kompetencestærkt dansk ingeniør og IT softwarehus med store internationale kunder.

Kontakt os

Væxthuset
Strandesplanaden 110
2665 Vallensbæk Strand

info@easysearch@dk
Tel: +45 42 78 42 78

CVR-nr. 38 63 37 91

Følg os

Profil

EasySearch udfører rekruttering til fast lav pris. Processerne er maksimalt digitaliserede og effektiviserede. Det sikrer dig en lav pris og sparer dig tid. Vores faste priser er baseret på stillinger under executive niveau. Der er et forholdsmæssigt tillæg for højere lønnede stillinger.