Michael Kock

Michael Kock

Nordsjælland
Rekrutteringskonsulent
Bestyrelsesformand
Tel. 42 78 42 78
Mail: mko@easysearch.dk

Michael Kock tager sig af headhunting og research i EasySearch. Michael har været adm. direktør i BASF Coatings, Attraq, Skandiaweb og Orango og har haft ledende stillinger i bl.a. Plus Pack, Blount og Iomega. Hans erfaring dækker mange forskellige brancher herunder IT, kemi, emballage og medico. Udover at arbejde i EasySearch, så arbejder Michael med bestyrelsesarbejde og investeringer i flere mindre startups.

Link til LinkedIn profil

Karsten Møller

Karsten Møller

København
Rekrutteringskonsulent
Adm. direktør
Tel. 53 35 58 04
Mail: kam@easysearch.dk

Karsten Møller tager sig kundekontakt og kandidat interviews i EasySearch. Karsten har kendskab til alle organisatoriske niveauer i en virksomhed. Han har stor erfaring fra lederstillinger i større internationale virksomheder bl.a. som nordisk salgschef i BASF og salgs- og marketingchef i SONY. Desuden har han haft direktør ansvar i flere mellemstore danske virksomheder som bl.a. adm. direktør for Skagen Design i Europa og Asien, nordisk direktør i Trollbeads og direktør i Hjertecenter Varde. Karsten har også drevet egne virksomheder og har stor erfaring med bestyrelsesarbejde.

Link til LinkedIn profil

Jonathan Neraas Olsen

Jonathan Olsen

Sydsjælland, Fyn og Jylland
Rekrutteringskonsulent

Tel. 31 32 64 99
Mail: jol@easysearch.dk

Jonathan Olsen står for etablering af kontakt til nye kunder og opfølgende salg i EasySearch. Jonathan er handelsuddannet og har erfaring fra detailhandel, telesektoren og autobranchen. God kundepleje og -service har været nøgleordene i alle ansættelsesforhold – ligesom det vil være det i EasySearch.

Link til LinkedIn profil

Kontakt os i dag

EasySearch har faste lave priser for rekruttering. Vi sender gerne et konkret tilbud på vores ydelser sammen med vores forretningsbetingelser.

Såfremt du har jævnlige behov for rekruttering og behov for et tættere samarbejde kan vi lave Key Account aftaler, hvor du får en dedikeret seniorkonsulent, tættere dialog og endnu bedre priser.

Såfremt du ønsker et møde med en rekrutteringskonsulent, så arrangerer vi gerne det.

Kontakt os

Væxthuset
Strandesplanaden 110
2665 Vallensbæk Strand

info@easysearch@dk
Tel: +45 42 78 42 78

CVR-nr. 38 63 37 91

Følg os

Profil

EasySearch udfører rekrutteringsydelser til fast lav pris. Processerne er maksimalt digitaliserede. Vi rekrutterer primært kandidater til stillinger under executive niveau.